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Good Taste
Tuesday, September 15, 2009
요리책
기본에서 부터, 간식, 칵테일 파티, 훌륭한 디너파티까지 쉽게 설명된 요리책으로서 배우고 싶은 사람들에게 필수적인
책. 한림 출판사 1995
151 페지 가격$24
판매처: 고려서적 32 West 32 st. New York,
NY 10001 전화 1 212 564 1844
우편배달 가능
신문을 클릭 하시면 크게 볼수 있습니다.
오랜지 쏘스를 곁들인 연어와 지진 폴렌타 (옥수수 가루로 만든것)
크렘부룰레
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About Me
www.yongjakim.blogspot.com
A gastronomy journalist and a cooking instructor since 1993. And also hosted cooking show for cable TV. Newspaper columns include 'KIM YONGJA'S COOKING CLASS' and 'JOURNEY FOR TASTE" for Korean Times and 'RESTAURANT REVIEW' for Korea Daily.
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